Lifestyle

Adda: „Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez”

Adda este foarte atentă la regulile de igienă, după cum a mărturisit recent. „Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez”, a mărturisit ea.
„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea. Încerc cât pot să-i fac și imunitate (n.r. fiului ei), dar să-l și apăr cumva. Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori.(…) De multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte”, a spus cântăreața, potrivit Wowbiz.
Ea încearcă să-l învețe și pe băiatul ei să respecte regulile ei de igienă.
„Are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva. Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul”, a explicat artista.

În ultimii ani, cântăreața s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. Din acest motiv, ea și-a schimbat regulile de viață și a devenit strictă în privința regulilor de igienă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Prostie la superlativ. Speram ca poarta si botnita specofica waxerilor.

Willy
1 an în urmă

Si eu dezinfectez monitorul zilnic dupa ce vad prostiile putiniste barbugheyste care apar latrate zilnic la rubrica de asa zis comentarii.

Back to top button