IT&C

Până unde merg testele fizice cu telefoane smart?

 

Am o cantitate mică de înțelegere pentru drop-test-urile devenite deja clasice, pentru simplu motiv că sunt destul de apropiate de scenariile reale în care dai cu telefonul de pământ. Credeți-mă, am pățit-o! Dintr-un astfel de test poți să vezi care ar fi efectele unei scăpări accidentale a unui telefon, de la nivelul mâinii sau al buzunarului. Însă logica pe care o găsesc eu în testele care implică maltratarea fizică (și nu numai) a telefonului se cam oprește aici.

Poate, cu ceva eforturi, pot să găsesc și un mic argument, e drept, mai degrabă de marketing, pentru testarea rezistenței la îndoire, mai ales în perspectiva scandalului bendgate, proaspăt reînviat cu ocazia apariției generației noi de iPhone 6s. Am văzut că a revenit în actualitate și că acum se poartă același tip de tortură, cu o presă special concepută pentru acest lucru, și pentru telefoanele rivale.

Detalii pe www.mobzine.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button