IT&C

Microsoft lansează Copilot pentru Microsoft 365 în România

Microsoft lansează Copilot pentru Microsoft 365 în România

Microsoft a organizat un eveniment dedicat lansării soluției AI de business Copilot pentru Microsoft 365, disponibilă acum pe piața din România.Idei principale ale Copilot pentru Microsoft 365Copilot pentru Microsoft 365 integrează aplicații esențiale precum Teams, Word, Outlook, PowerPoint și Excel.

Printre funcționalitățile oferite se numără:

Rezumarea e-mailurilor în Outlook.

Structurarea și analiza datelor în Excel.

Asistență și sumarizarea ședințelor live în Teams.

Crearea și editarea documentelor în Word.Generarea de prezentări în PowerPoint.

Agregarea informațiilor din diverse aplicații și surse cu ajutorul AI.

Copilot pentru Microsoft 365 nu este legat de un dispozitiv fizic, ci de contul utilizatorului, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator are nevoie de propria licență pentru a beneficia de funcționalitățile asistentului AI. În prezent, limba română nu este suportată de Copilot.

Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România și Moldova, a deschis evenimentul subliniind importanța AI în mediul de lucru modern. Acesta a explicat că AI nu este o inovație recentă, ci rezultatul a zeci de ani de cercetare în machine learning și deep learning, culminând în 2021 cu tehnologiile AI generative. Adopția AI a fost rapidă datorită interesului la nivel individual și al companiilor, precum și politicilor globale care încearcă să țină pasul cu dezvoltarea tehnologică.

Un punct esențial al discuției a fost studiul global Work Trend Index 2024, realizat de Microsoft și LinkedIn, care examinează rata de adoptare a AI în diverse industrii. Potrivit cercetărilor, România se află pe locul 1 în Europa ca număr de dezvoltatori, cu aproximativ 238.000, și pe locul 6 la nivel mondial.

Studiul arată că companiile care integrează AI în business-ul lor au un return on investment (ROI) de 3,5 ori mai mare. De asemenea, companiile valorizează tot mai mult competențele în AI, mai mult decât cunoștințele tradiționale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
29 zile în urmă

Noi nu avem nevoie de Inteligenta Artificiala. Noi il avem pe Prostul Pamantului, pardon, Desteptul Desteptilor, adica numitul barbughey putinistul care pentru un borcan de laturi le stie pe toate. Si in rusa pe deasupra!

Back to top button