IT&C

Care sunt avantajele alegerii unui server dedicat pentru afacerile în creștere?

 

Când ai o afacere cu activitate intensă, cu un transfer de date masiv, este o idee bună să alegi, pentru site-ul tău, un server dedicat, special creat pentru întreprinderea ta. Acestea îți permite să intri pe site-ul firmei, să acesezi mesageria și bazele de date într-un centru de date extern în care sunt stocate doar informațiile referitoare la propria afacere.

Acest tip de server aduce avantaje nenumărate față de serverul de colocare, care este dedicat mai multor firme la un loc. La început poate că este o variantă avantajoasă la nivelul prețului să alegi al doilea tip de server, dar când treci de un anumit punct în dezvoltarea afacerii tale, acesta se poate dovedi ineficient.

Iată de ce să alegi un server dedicat când afacerea ta se dezvoltă rapid:

Securitatea îmbunătățită

Pentru că utilizarea Internetului a atins niveluri extrem de mari, din ce în ce mai multe companii au ales să-și creeze un site web. În ciuda acestui fapt, multe dintre ele nu au un nivel de securitate corespunzător, pentru că nu aleg servere de calitate pentru site-ul afacerii. Problema riscurilor de securitate dispare prin alegerea de servere dedicate, pentru că doar propria întreprindere are acces la acesta. Când mai multe afaceri împart același server, chiar dacă tu faci tot posibilul să ai securitate ridicată, problemele cu care se confruntă ceilalți îți pot afecta și ție activitatea. 

Este important să alegi o firmă de încredere care oferă servere și servicii de găzduire web. Btstelecom.ro îți oferă protecție DDoS, pentru a-ți desfășura activitatea fără riscuri.

Adaptabilitate mai mare

Un server dedicat vine în întâmpinarea exigențelor afacerilor în materie de administrare a bazelor de date voluminoase. Acesta poate fi configurat după parametrii de care ai nevoie, spre deosebire de un server de colocare care trebuie să răspundă nevoilor mai multor antreprenori în același timp. 

Stabilitate mai bună

Pentru că un server dedicat are o performanță mult mai bună, vei putea avea cele mai bune rezultate chiar și în cazul în care pe site există un trafic web intens. Resursele serverului nu sunt împărțite între mai mulți beneficiari, astfel că site-ul va răspunde nevoilor clienților chiar și în perioade aglomerate când sunt disponibile reduceri mari. Pentru că nu poți ști când resursele sunt folosite în altă parte de către alt site, te poți confrunta cu pagini care se încarcă încet, fără să poți face nimic pentru a remedia problema.

Astfel poți atrage clienți mai ușor, iar aceștia vor caracteriza afacerea ca fiind profesionistă observând cât de bine merge pagina web, un element esențial al marketingului online. Încărcarea înceată a paginilor de pe site-ul unei afaceri este unul dintre lucrurile care îi îndepărtează imediat pe cei care doresc să cumpere și îi face să se îndrepte către afaceri asemănătoare, cu un site îmbunătățit.

Prin urmare, serverele dedicate sunt esențiale pentru afacerile care se dezvoltă continuu, pentru că permit accesul unui număr mare de utilizatori și oferă un nivel de securitate mai mare și flexibilitatea de care ai nevoie pentru stocarea datelor tale.

Sursa foto: Pixabay.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button