Expres

Zeci de români blocați pe aeroportul din Antalya

Zeci de români blocați pe aeroportul din Antalya

170 de români au rămas blocați pe aeroportul din Antalya, Turcia, mai bine de 10 ore. Pasagerii ar fi trebuit să plece de sâmbătă, 15 iunie, dar, după 2 ore de așteptat în avion, aceștia au fost debarcați și puși să aștepte, conform digi24.ro.

„Un zbor charter de români care trebuiau să plece după o vacanță în Antalya. Aveam avion la 23:50, am ajuns în aeroport pe la 21 și ceva. Ne-au anunțat că are întârziere, pe flight radar vedeam că o să fie întârziere pentru că zborul nostru nici măcar nu ajunsese de la București. Ne-au îmbarcat pe la ora 1:30, iar pe la 2:15 ne pregăteam de decolare.

Am mers pe pistă foarte mult, am stat, căpitanul ne-a anunțat la un moment dat că este o chestiune tehnică a aeronavei pe care speră să o rezolve în 10-20 de minute, lucru care bineînțeles că nu s-a întâmplat. După aproape două ore de stat în aeronavă, au decis că trebuie să ne facă debarcarea. Ne-au dus la poarta la care ne îmbarcasem inițial, și de atunci suntem aici. Fără să știm ce o să se întâmple cu noi. Echipajul care ar fi trebuit să plece cu noi nu mai poate pleca că are numărul de ore maxime atinse. Aeronava s-ar fi reparat”, a declarat duminică dimineață o pasageră pentru sursa citată.

Printre pasageri se aflau și mulți copii. Cursa către București a avut o întârziere de peste 10 ore.

Compania aeriană nu a furnizat nicio informație, chiar dacă printre pasageri se aflau și copii mici. După o așteptare de peste zece ore, oamenii au reușit să ajungă la destinație abia după miezul nopții.

Aceasta nu este prima situație de acest gen. În urmă cu două luni, 180 de români au fost blocați timp de peste 12 ore în același aeroport, după ce zborul programat a fost anulat. Printre pasageri se aflau femei însărcinate, copii și bătrâni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Dan
1 luna în urmă

E Hi SKY. Am patit-o și noi dar numa pentri 5 ore, la zborul din 8 iunie. Trebuia să plecăm la 23:50 dari am plecat la 4:30.

Back to top button