Expres

Zăpadă la comandă, pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului (video)

Zăpadă la comandă, pentru Bradul de Crăciun din Piața Sfatului

Firma care asigură iluminatul stradal și cel festiv în Brașov a montat, în Piața Sfatului, în premieră, un tun de zăpadă, precum cele de pe pârtiile din Poiana Brașov, pentru ca toți cei care ajung în zonă pe durata Sărbătorilor de iarnă să se poată bucură de o atmosferă hibernală cât mai autentică. Piața Sfatului, se știe, este principalul obiectiv turistic al Brașovului, mai ales acum, că are Brad și Târg de Crăciun, și este de așteptat ca tunul de zăpadă în sine să fie un punct de atracție.
În ultimii ani, decorul din jurul bradului de Crăciun din Piaţa Sfatului nu mai este alb. Ba sezonul trecut, toate evenimentele de Sărbători s-au desfășurat fără zăpadă.
„Firma care asigură serviciile de iluminat public și cele de iluminat festiv a dorit să facă o bucurie brașovenilor și turiștilor care vin în Piața Sfatului, astfel că a adus un tun care produce zăpadă artificială pentru momentele când la Brașov nu ninge. Brașovenii și turiștii care ajung în Piața Sfatului se vor putea bucura de ninsoarea produsă de acest tun de zăpadă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.
Tunul de zăpadă fost utilizat pentru prima oară chiar luni dimineață, o serie de clipuri cu acesta în funcțiune câștigând deja audiență pe TikTok.


În urmă cu o săptămână în Braşov a nins și s-a depus un strat de zăpadă, care s-a topit în câteva zile. Tot atunci s-a deschis şi sezonul de schi în Poiana Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] continuă și în acest week-end, cel mai important moment fiind sosirea lui Moș Crăciun în Piața Sfatului, care va avea loc duminică, la ora 17.00. Moșul îi va aștepta pe cei mici lângă Bradul de […]

Back to top button