Expres

Yahoo Mail nu mai funcționează

Yahoo Mail nu mai funcționează

Utilizatorii popularei aplicații Yahoo Mail au raportat că serviciul nu funcționează. Popularul serviciu de e-mail Yahoo Mail nu mai funcționează, iar mii de clienți nu-și pot accesa e-mailurile și conturile, scrie express.co.uk.

Este posibil ca unii utilizatori să aibă probleme cu aplicația Yahoo Mail. Investigăm și vom actualiza în funcție de necesități“, se arată pe o pagină a serviciului de asistență pentru clienți Yahoo postată pe X.

Clienții și-au exprimat frustrarea online, utilizatorul X @Cyberbloke spunând: „Aplicația de e-mail Yahoo nu funcționează pe iPhone. Pur și simplu se închide”.

„De fiecare dată când mă duc să deschid aplicația yahoo Mail de pe telefon, nu se deschide – se blochează pur și simplu astăzi”, a spus @raisahassanXOX.

Acest serviciu de e-mail gratuit a fost lansat în 1997 și rămâne incredibil de popular în rândul consumatorilor din întreaga lume.

Aceeași problemă, nici măcar nu se deschide. Am curățat memoria cache și am dezinstalat/reinstalat aplicația și tot nu funcționează. Coșmar total“, a declarat utilizatorul X @storey_caroline.

Alții au remarcat că întregul site Yahoo Mail nu încarcă mesajele, nu doar aplicațiile pentru smartphone-uri pentru iPhone și Android.

Marți după-amiază existau peste 8.000 de rapoarte de probleme pe popularul site Down Detector, unde clienții serviciilor tehnice pot raporta probleme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
1 luna în urmă

Cred ca problema este la utilizatori ! La mine Yahoo a functionat non-stop perfect de bine, si pe laptop si pe telefon.

Back to top button