Expres

Wizz Air a anunțat anulări de zboruri / Precizările companiei low cost ungare

Wizz Air a anunțat, din nou, astăzi, că anulează mai multe zboruri din toată reţeaua sa, inclusiv din România, începând cu luna septembrie. Reprezentanţii companiei low cost maghiare nu au precizat câte curse vor fi afectate, care sunt rutele şi nici până când va dura măsura.

Wizz Air a punctat că măsura este luată ca urmare a verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney.

Wizz Air a menționat că nici o rută din România nu a fost suspendată permanent ca urmare a acestor inspecţii ale motoarelor, potrivit reprezentanţilor companiei. 

Conform news.ro, pasagerii de pe zborurile afectate au fost deja notificaţi şi li s-a oferit un program alternativ de zbor, opţiunea rambursării complete prin metoda iniţială de plată sau rambursarea a 120% din tariful iniţial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.

Wizz Air a recomandat, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privinţa e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button