Expres

Voucher de 1000 de lei pentru plata facturilor și 5000 de lei pentru…

  • parlament_5.jpg
 

Un proiect de lege care promite ca fiecare român să primească un voucher în valoare de 1000 de lei pentru plata facturilor la utilități a fost depus în Parlament. Inițiatori sunt doi deputați USR, Cristina Prună și Claudiu Năsui. Măsura se vrea a fi un sprijin pentru populație, puternic afectată de explozia prețului la energia electrică. Astfel, deputații Cristina Prună și Claudiu Năsui au depus două proiecte de lege care sprijină populația – acordarea de vouchere pentru plata facturilor la energie și gaze (în valoare de 1000 de lei) și acordarea unui voucher de 5.000 de lei care poate fi folosit pentru instalarea de panouri fotovoltaice.

Voucherul de 1000 de lei ar trebui să-i ajute pe români să-și plătească facturile de utilități, în timp ce „prima” de 5000 de lei ar urmări să-i încurajeze în producerea propriei energii prin sprijinirea instalării de panouri fotovoltaice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button