Expres

Vlad Pop, omul care aleargă pentru copiii bolnavi de cancer, a trecut prin BRAȘOV / Cum îi putem susține și noi

  • cursa copii 2_286725.jpg
  • cursa copii_286726.jpg
 

Fiecare pas al său înseamnă încă un bănuț pentru micuții grav bolnavi…
Vlad Pop, tânărul despre care este vorba, a pornit la drum, pe jos, de la Cluj spre Constanța, pentru a aduna fonduri cu care să fie sprijinită educația copiilor bolnavi de cancer. Astăzi, el a ajuns în județul Brașov și a primit încurajări pe când traversa Codlea, pe DN 1.

„Am fost să îl încurajăm și să îi mai dăm puțină energie. Ca întotdeauna, combustibil îi este gândul la copiii bolnavi de cancer, de la Asociația Magic. Acum își dorește ca alergarea lui să strângă cât mai mulți bani pentru a acoperi bursele educaționale MagicEDU din 2021. Fiecare pas pe care Vlad Pop îl aleargă în cursele de sute de kilometri înseamnă un sprijin pentru un copil bolnav și familia lui”, se arată într-o postare de pe Facebook, publicată de Fain de România.

Cursa lui Vlad a început în dimineața de 1 martie și ar urma să se termine în a opta zi de alergare, respectiv în seara de 8 martie, pe faleza din Constanța.

Vlad speră să strângă 600.000 de lei, pentru ca 100 de copii grav bolnavi, cu diagnostice oncologice sau cronice, să primească și în 2021 o bursă MagicEDU în valoare de 500 de lei, lunar. Nu este prima dată când el pornește într-un astfel de maraton, pentru a susține educația copiilor cu boli oncologice.

„Am ajuns la concluzia că doar rămânând în România putem schimba lucrurile. Noi, tinerii, avem o voce, putem să fim de folos și să fim o inspirație. Frica este unul dintre cele mai mari obstacole pe care trebuie să le depășim, dacă dorim să ne atingem obiectivele. Teama de ceea ce poate să se întâmple sau să nu se întâmple, teama de eșec sau chiar teama de ceea ce vor crede alții dacă lucrurile nu funcționează așa cum ne așteptăm. Crede în tine și în visele tale. Continuă să stai în adevăr, chiar dacă te sperie. Iubirea învinge frica”, este mesajul lui Vlad Pop.

Dacă doriți să întindeți o mână de ajutor acestei cauze, aveți patru moduri:
1. Redirecționați 3.5%: https://asociatiamagic.ro/redirectioneaza/
2. Donați online, prin card bancar: https://magicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=14565
3. Companiile pot ajuta redirecționând 20% din impozitul pe profit din primul trimestru al anului 2021: https://asociatiamagic.ro/contract/
4. Donați 2 euro prin SMS cu mesajul BURSA, la numărul 8844.

Pentru că numai pas cu pas și mână de la mână, facem lumea mai bună.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button