Expres

Vine zăpada (și) la Brașov / Răcire accentuată

Vine zăpada (și) la Brașov

Potrivit specialiștilor de la Meteo&Radar, vremea va intra într-un proces de răcire accentuată. Se va întâmpla de la mijlocul acestei săptămâni. Astfel, se preconizează că la munte, în special, va ninge.

Prezența unui anticiclon deasupra Peninsulei Scandinave va determina pătrunderea unor mase de aer rece deasupra României. Acest aer rece și dens, format în estul Europei, va pătrunde inițial la exteriorul Munților Carpați. Așadar, în estul și sudul țării.

Conform sursei citate, deocamdată nu este cunoscută traiectoria exactă a ciclonilor ce vor afecta sud-estul Europei în următorul interval. De această traiectorie depinde atât distribuția precipitațiilor, cât și forma acestora.

„În prezent, ne așteptăm la ninsori în special în zonele de munte, dar sunt șanse pentru apariția primilor fulgi de zăpadă și în unele regiuni de deal și câmpie, în special în estul țării”, au punctat cei de la Meteo&Radar.

Vine zăpada (și) la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Cum va fi vremea în noiembrie – început de decembrieVine zăpada (și) la Brașov / Răcire accentuată […]

1 an în urmă

[…] vorba de partea sudică a județului nostru, potrivit atenționării ANM. Intervalul de valabilitate al codului galben pentru mai multe zone […]

Back to top button