Expres

[ViDEO] VIDEO. All Blacks și UNICEF: „Toți copiii au aceleași drepturi fundamentale: să supraviețuiască, să fie educați și protejați”

 

Jucătorii Noii Zeelande s-au alăturat campaniei UNICEF și au cerut tuturor suporterilor să îi ajute pe refugiați și pe copiii acestora.

„Toți copiii, indiferent unde s-au născut, au aceleași drepturi fundmantale: dreptul la supraviețuirea, dreptul la educație și la protecție”, susține UNICEF pe pagina oficială.

All Blacks este una dintre favoritele la titlu în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015 și totodată, una din cele mai cunoscute echipe de rugby din lume.

„Când merg în lume, joc împotriva unor sportivi mai puternici decât mine, mai duri decât mine, mai rezistenți decât mine, la fel ca un copil care își trăiește copilăria într-o zonă de război, care supraviețuiește acestui lucru în fiecare săptămână. Un copil care pierde tot, dar nu își pierde speranța. Milioane de copii au nevoie să te ridici și să devi un campion pentru fiecare dintre ei”, se arată în filmul postat pe pagina de Facebook a echipei de rugby All Blacks.

CITIȚI ȘI:

CM de Rugby 2015. România dispută astăzi, împotriva Franței, primul meci din cadrul Cupei Mondiale de Rugby. LIVE TEXT de la ora 22.00

Patrice Lagisquet, antrenorul secund al naționalei de rugby a Franței: „Punctul bonus este important”. LIVE TEXT de la ora 22.00


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button