Expres

[ViDEO] BRAȘOV. Desfășurare de forțe în Gară (VIDEO)

 

Un cititor myTEX.ro ne-a trimis o scurtă filmare de vineri seara care surprinde o desfășurare a forțelor de ordine în Gara Brașov. Polițiști și jandarmi în fața intrării și în interior, de unde par să fi evacuat zona caselor de bilete.

„Ne-am obișnuit cu controalele din perioada asta, a pandemiei și a ordonanțelor militare, dar acum nu părea să fie ceva chiar banal, de rutină. În fiecare seară aproape sunt acolo pentru a lua autobuzul spre casă, dar nu am văzut decât câte o mașină a Poliției sau a Jandarmeriei, câte doi polițiști sau jandarmi, dar acum erau mulți. I-am văzut pe oamenii care își fac veacul prin jurul Gării alergând în toate părțile, unul a strigat de două ori ceva cu «izoleta», dar posibil să fi fost în glumă. Părea să nu mai fie nimeni în Gară decât forțe de ordine. Nu am putut să mai rămân ca să-mi dau seama dacă s-a întâmplat ceva deosebit, dar era cam multă agitație”, a relatat acesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button