Expres

Victima unui atac a „înviat“ după ce a fost declarată moartă

 

O adolescentă de 14 ani a fost declarată moartă, după ce a fost împuşcată în cap de un şofer Uber. Atacul a avut loc luna trecută, când şoferul Jason Dalton a tras la întâmplare în mai mulţi trecători. Şase oameni au murit. La spital, Abigail Kopf a intrat în moarte cerebrală. Părinţii ei, Gene şi Vickie Kopf, au fost lăsaţi să intre în sala de operaţii, să-şi ia rămas bun de la ea. După ce femeia şi-a pus capul pe pieptul fiicei ei, a sesizat că aceasta încă mai respira. În cele din urma, adolescent şi-a revenit în mod miraculos, fiind ulterior extermată.

Victimele ucise de Jason Dalton sunt:  Richard Smith, 53 de ani, şi fiul său de 17 ani Tyler; Dorothy Brown, 74 de ani, Barbara Hawthorne, 68 de ani; Mary Lou Nye, 62 de ani; şi Mary Jo Nye, 60 de ani, informează mirror.co.uk. Tragedia a avut loc pe 20 februarie, în Michigan (SUA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button