Expres

Veste proastă pentru mulți pensionari

Veste proastă pentru mulți pensionari

Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, a anunțat sâmbătă seara la Antena 3 CNN cum vor veni pensiile în luna iunie. Sunt mai multe zile libere pentru bugetari, respectiv 1 Iunie și Sărbătoarea Rusaliilor, la care se adaugă 2 iunie, zi-punte, și cele două zile de week-end. În total, minivacanță de cinci zile.

Noi avem o convenție încheiată cu Compania Națională Poșta Română, unde avem niște termene foarte clare atât privind plata sumelor necesare pentru achitarea pensiilor către Compania Națională de Poștă, cât și achitarea acestor pensii către beneficiarii noștri, pensionari. După cum bine știți, începând cu prima zi a fiecărei luni, noi începem deja să achităm pensiile către pensionari. Într-adevăr este o situație excepțională generată de aceste zile (libere – n.r._. Am luat legătura cu Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română, Valentin Ștefan, și mi-a garantat că pe data de 2 iunie, factorii poștali lucrează, astfel prima zi de achitare a pensiilor este de 2 iunie și după aceea, intrăm de pe 6 iunie, începem în calendarul normal prevăzut de convenția încheiată, de achitare a pensiilor“, a anunțat Daniel Baciu.

Veste proastă pentru mulți pensionari. Totodată, el a anunțat că pensiile care se virează pe card nu vor avea întârzieri.

Aceste pensii achitate la cont se fac foarte repede, practic se fac pe cale electronică și aici nu avem absolut nici o întârziere. Într-o singură zi se achită toate pensiile pentru beneficiarii care au optat pentru această modalitate de plată“, a adăugat președintele Casei de Pensii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button