Expres

Vara asta, răsfață-te așa cum meriți, cu un pahar de prosecco și o vizită la piscină!

Vara este sezonul preferat al multor persoane, fiind anotimpul în care oricine se poate relaxa și bucura în voie de soare și apă. Printre activitățile pe care aproape toată lumea le iubește se numără relaxarea și înotul în piscină, precum și savurarea unei băuturi răcoritoare. 

Iar dacă îți plac vinurile spumante, atunci ești norocos! Acestea sunt alegerea perfectă pentru zilele fierbinți de vară. În cele ce urmează, vei afla mai multe despre cum se combină vinul spumant și vizitele la piscină și de ce ar trebui să incluzi această experiență în programul tău de vară.

Un pahar de prosecco de calitate pe marginea piscinei – o zi de vară perfectă

Băuturile răcoritoare și o baie în piscină sunt activități ideale pentru zilele de vară. Însă, dacă dorești să îți amplifici experiența, adaugă și o sticlă de vin cu bule. Deși există mai multe tipuri de spumant, precum șampania sau cava, unul dintre vinurile care au fost dintotdeauna asociate cu sezonul estival rămâne prosecco. 

Băutura aceasta provine din regiunea Veneto, situată în nord-estul Italiei. Acesta poate fi obținut folosind exclusiv struguri din soiul Glera. În cazul în care se dorește utilizarea altui soi de struguri, nu trebuie depășită cantitatea de 25% pentru a păstra denumirea consacrată.

Cu un gust fresh și o textură efervescentă, spumantul este păstrat la frigider înainte de a fi servit. Astfel, când vine momentul să îl savurezi, te bucuri de o băutură răcoritoare, ideală pentru zilele caniculare de vară, petrecute la piscină.

Savurează un spumant și „single”, și „combinat”!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Vizitați acest loc frumos și vedeți de ce aceasta este una dintre cele mai bune destinații de vară din […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button