Expres

Vacanța unor români în Grecia s-a transformat într-un coșmar

Vacanța unor români în Grecia s-a transformat într-un coșmar

O familie de români a fost jefuită chiar în prima zi de vacanță în Grecia, în peninsula Halkidiki, unde au rămas fără mașină, documente și bani. Hoții au intrat în vila în care erau cazați, au luat cheia mașinii și au furat-o din parcare. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Turiștii români au ajuns în stațiune sâmbătă seară și după 10 ore de condus proprietara mașinii a hotărât să lase autoturismul în parcarea unității de cazare, asta pentru că au considerat că acolo va fi în siguranță. În mașină au lăsat și mai multe bunuri, obiecte de valoare, o sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau.
În dimineața următoare, când s-a trezit, femeia a constatat că mașina dispăruse și a crezut inițial că este vorba despre o glumă pe care a făcut-o unul dintre prietenii săi, însă ulterior a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a observat că a fost furată.
Un bărbat cu o cagulă ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină, a mers în parcare și a plecat cu tot cu autoturism și bunurile care se aflau în acesta.
La scurt timp, turiștii români au mers la poliție și au făcut un denunț și așteaptă să fie găsit făptașul, dar și să obțină documente provizorii pentru a se întoarce în țara noastră.

Mesajul cu situația dramatică în care se află românii a fost postat cu o zi în urmă pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor în țara elenă, Forum Grecia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
21 zile în urmă

OK.Deci,meniu all inclusive cu surprize.S-a actionat conform modei in vigoare.Insa intrucat grecii,domne,ne iubeste ca pe Doamne Fereste,tare mi-e ca masina e deja piese la albaneji (vorba lui Gelu Sunday). Da.Ma,chiar nu realizati odata pentru totdeauna ce imagine avem in lume… Citeşte mai mult »

Back to top button