Expres

Vacanță de coșmar pentru un cuplu de turiști

  • cuplu_4.jpg

Asistenta Lauren Jones, în vârstă de 37 de ani, și partenerul ei Adam Donlevy, în vârstă de 36 de ani, au rezervat o escapadă de două săptămâni în Singapore și Bali cu cel mai mare agent de turism independent din Marea Britanie, plătind încă din septembrie suma 3.000 de lire sterline, potrivit presei britanice.

Cuplul din Cheshire plănuia să-și înceapă binemeritata vacanță pe 20 iunie cu un sejur de cinci nopți la un hotel din Singapore. Însă vacanța s-a transformat într-un coșmar pentru ei în timpul primei etape la Singapore, după ce a ajuns la hotelul de cinci stele pe care femeia l-a descris drept o „gaură de iad”. Lauren Jones a menționat că ambii au început să se simtă rău din cauza murdăriei din cameră, inclusiv paturile fiind pătate de „fluide corporale”.

A fost disperare și anxietate. Disperarea de a trebui să rămânem în condiții atât de îngrozitoare și murdare și neliniștea la gândul că ne vom simți rău”, a subliniat britanica. Coșmarul nu s-a încheiat în Singapore, ci a continuat în Bali.

Am observat că haina lui Adam începuse să dezvolte mucegai după ce tocmai fusese agățată în garderobă. Când ne-am uitat prin cameră, am găsit mucegai pe jumătate din pereți. Am răsturnat pernele pe partea exterioară și erau și ele mucegăite. Era doar mucegai peste tot așa că a trebuit să ne păstrăm toate hainele în valize”, a spus Lauren Jones.

La întoarcerea casă, ghinionistul cuplu a făcut o plângere la agenția de turism cu care au colaborat, solicitând recuperarea banilor, fără să primească deocamdată un răspuns.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare