Expres

Update. Vagon de tren militar deraiat (galerie video)

Update. Vagon de tren militar deraiat. Se circulă pe un singur fir de cale ferată, după ce un tren cu 11 vagoane, încărcat cu tehnică militară, a deraiat în apropiere de localitatea Beia (județul Brașov).
La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.
Potrivit poliției, în apropierea stației CFR Beia, penultimul vagon al unui tren cu vehicule militare a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane.
Și CFR Călători a anunțat, potrivit Digi24, că traficul între stațiile Cața și Beia poate fi afectat din cauza deraierii unui tren de marfă, circulația trenurilor realizându-se pe un singur fir.
Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe respectivul fir, sunt posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate, mai spune CFR.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
12 zile în urmă

[…] Update. Vagon de tren militar deraiat (galerie video) […]

Barbu Gh.
12 zile în urmă

Ce tehnică militară transporta? De unde și până unde? A cui era?
Asta ne-ar interesa.

Barbu Gh.
Răspunde la  Liliana Jighira
12 zile în urmă

Uneori nu citim toate articolele. De aceea era utilă o pomenire a articolului respectiv sau un „mini-rezumat” al acestuia, rezumat care nu ar fi ocupat mai mult de două rânduri.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 zile în urmă

Latraul putinist a primit doar textul ce trebuia latrat. Nu s-au mai obosit aia de la sediu moscovit sa ii dea detalii. I-au dat doar comanda: “lharaso, latra, so pe ei”! Normal, sluga e sluga, nu trebuie sa puna intrebari.… Citeşte mai mult »

Back to top button