Expres

UPDATE. Dăncilă a numit un nou președinte al ANAF

 

Biroul de presă al Guvernului a anunțat în urmă cu puțin timp că premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi decizia de numire a unui nou președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în persoana Mihaelei Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat. Desemnarea Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, menționează Guvernul,

„Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina „Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice”, se precizează în comunicat.

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

Citiți și:

Ministrul Finanţelor a solicitat oficial premierului demiterea şefului ANAF

Șeful ANAF, la un pas de demitere


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button