Expres

UPDATE. Cea de-a doua încercare de a sensibiliza brașovenii cu privire la viețile pierdute pe trecerile de pietoni, ANULATĂ

 

Cea de-a doua mișcare de protest prin care se dorea atenționarea autorităților asupra trecerilor de pietoni din oraș, dar și sensibilizarea brașovenilor cu privire la viețile deja pierdute, s-a ANULAT.

Evenimentul „#DreptatePentruAriadna”, ce ar fi trebuit să aibă loc astăzi la orele 17:00, în fața Prefecturii, a fost șters în totalitate de pe Facebook.

Se pare că tinerii porniţi să-i facă dreptate Ariadnei Bordean, copila, în vârstă de doar 16 ani, care a decedat după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa Calea București, pe trecerea de pietoni, s-au lăsat păgubași.

Această este cea de-a doua mișcare de protest sortită eșecului, după evenimentul din 14 martie, unde aproximativ zece persoane s-au strâns în fața Prefecturii.

CITIȚI ȘI:

Brașov. O altă încercare de a sensibiliza brașovenii cu privire la viețile pierdute pe trecerile de pietoni

Brașovenii nu au fost interesaţi de viețile pierdute pe trecerile de pietoni!

Braşov. Protest din cauza accidentelor petrecute pe trecerile de pietoni! „Nu mai vrem vieţi pierdute“

„Foloseşte zebra!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button