Expres

Update. BRAȘOV. RESTRICȚII de circulație pe Drumul Poienii, unde s-a produs surparea

  • IMG-20220606-WA0017_297361.jpg
  • IMG-20220606-WA0016_297359.jpg

Primăria Brașov a anunțat că s-a luat decizia impunerii unor restricții pe Drumul Poienii, unde s-a produs surparea zidului de sprijin, pe o porțiune de 14 metri.

„Pentru a reduce riscul producerii de accidente, în baza Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 5 din data de 06.06.2022, primăria a luat o serie de măsuri:

1. Restricționarea traficului la tonaj de max. 3.5 tone, pe tronsonul de drum afectat, cu excepția transportului public asigurat de RATBV. Vehiculele cu tonaj mai mare de 3,5 tone, inclusiv autocarele, pot urca până la Belvedere, iar din Poiană pot coborî până în Poiana de Jos (având în vedere că dincolo de acele zone nu se mai poate întoarce). Pentru acces în Poiană vor putea utiliza drumul Râșnov – Poiana Brașov;

2. Limitarea circulației la o singura bandă pe porțiunea afectatâ;

3. Semnalizarea, inclusiv pe timp de noapte, a zonei. Montarea de semne de circulație de presemnalizare în Livada Poștei și în Poiana Brașov”, a anunțat, în această dimineață, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. ASUM atenționează: SURPARE pe Drumul Poienii! (VIDEO)

Update. Comitetul Local pentru Situații de Urgență, hotărâre de ultimă oră, după alunecarea de teren de pe Drumul Poienii (Galerie FOTO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button