Expres

Update. BRAȘOV. Bradul de Crăciun a ajuns în Piața Sfatului (Galerie FOTO)

  • IMG-20211111-WA0024_292590.jpg
  • IMG-20211111-WA0022_292591.jpg
 

Bradul care va fi împodobit pentru Crăciun în centrul Brașovului a ajuns în Piața Sfatului,
în această seară. Primăria Brașov, cu sprijinul Regiei Pădurilor Kronstadt, a amplasat pomul de Crăciun în Piața Sfatului.

„Acesta provine dintr-o pășune, proprietate a municipiului Brașov, din zona Poienii de Jos.
El are o înălțime de 26 de metri, și conform studiului realizat de Facultatea de Silvicultură are vârsta de 53 de ani (creștere în diametru = 12, 73 mm/an) creștere regulată, excentricitate redusă (creștere dreaptă in plan vertical)”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

În următoarele zile, acesta va fi împodobit cu globuri verzi, roșii, argintii și aurii, care să ducă cu gândul la bradul de Crăciun clasic, iar luminițele vor fi în culori calde, ca simbol al magiei sărbătorilor de iarnă, conform Municipalității.

Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor începe în 29 noiembrie.

Pe lângă bradul de Crăciun din Piața Sfatului, Municipalitatea va amplasa alți 10 brazi în cartierele Brașovului.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. Astăzi va fi adus bradul de Crăciun din Piața Sfatului / Primarul Allen Coliban, apel către comercianții care vor să participe la târgul festiv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Pregătirile pentru evenimentele dedicate Crăciunului 2022 sunt în toi. Și în acest an Regia Pădurilor Kronstadt se va ocupa de transportul și montarea bradului în Piața Sfatului. […]

Back to top button