Expres

Unități turistice din Brașov, amendate de ISU cu peste 400.000 de lei, în ultima săptămână

Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov au efectuat,  în săptămâna 5 – 11 februarie, controale la 13 unități turistice, în urma cărora au fost aplicate 62 de avertismente și 28 de amenzi în cuantum de 413.000 de lei.


„Acțiunile noastre urmăresc modul în care sunt respectate măsurile de securitate, care să ofere un plus de siguranță  fiecăruia dintre noi. Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență!

Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro. De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button