Expres

Un tată cu 102 copii nu mai face față

Un tată cu 102 copii nu mai face față
Musa Hasahya (67 de ani), un bărbat care are 102 copii și 568 de nepoți, le-a cerut celor 12 soții să ia anticoncepționale deoarece nu mai face față altor eventuali membrii ai familiei.
„Nu mai pot tolera alți copii din cauza resurselor limitate. Și din această cauză le-am sfătuit pe toate soțiile mele să ia pastile anticoncepționale. De asemenea îi descurajez pe cei care vor să-și ia mai mult de patru soții pentru că lucrurile nu sunt bune”, a spus el.

Musa locuiește într-un complex cu 12 dormitoare, în Bugisa, Uganda. El a mărturisit că nu-și știe toți copiii și nepoții după nume, doar după față, scrie dailystar.co.uk.

S-a căsătorit cu prima soție în 1971, la vârsta de 16 ani, după ce a abandonat școala, și a devenit tată pentru prima dată doi ani mai târziu.

În calitate de conducător al satului și om de afaceri, el a decis să își mărească familia deoarece avea bani și pământ.

Pentru că aveam câștiguri, am decis să-mi măresc familia și să mă căsătoresc cu mai multe femei. M-am asigurat că fiecăreia dintre ele îi este furnizată câte o sapă pentru a cultiva pământul și a produce hrană ca să întrețină familia, deoarece solurile sunt fertile”, a explicat el.

Un tată cu 102 copii nu mai face față. Cu toate acestea, el cere ajutor guvernanților deoarece întâmpină dificultăți în educarea copiilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Ca la tziganii nostri: ciorile zac si muierile muncesc.
Citind despre prolificitatea acestor maimute mai ca-ti vine sa-i dai dreptate deviantului de harari, ala de zicea ca majoritatea bipezilor sunt mancători inutili. SI PREA MULTI!

Back to top button