Expres

Un tânăr din județul Brașov a mers la Poliție… drogat

Un tânăr de 23 ani s-a prezentat ieri dimineață la sediul Politiei Stațiunii Râșnov, jud. Brașov, pentru a declara că a fost implicat într-un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

„Față de cele declarate, s-a urmat procedura de soluționare a accidentelor și, pentru că bărbatul prezenta suspiciuni că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la THC 5 – cannabis”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Un tânăr din județul Brașov a mers la Poliție… drogat […]

Back to top button