Expres

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani

Un tânăr de 18 ani din Padova, Italia, a murit urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box. Băiatul și-a suflat nasul, apoi a leșinat brusc.

Edoardo Zattin, un tânăr în vârstă de 18 ani, rezident în Este, Padova, Italia, a murit în urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box.

Tânărul a leșinat în timp ce își sufla nasul, în timpul unei pauze în sala de sport Move din Monselice, Italia. După ce a leșinat, a fost dus la spital, informează publicația italiană Il gazzettino.
Deocamdată a fost deschisă o anchetă judiciară fără suspecți sau ipoteze de infracțiune și probabil se va efectua o autopsie pentru stabilirea cauzelor morții.

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani. Instructorii au acordat asistență imediată sportivului care a fost dus cu ambulanța la spitalul Schiavonia și de acolo, din cauza gravității situației medicale în care se afla, doctorii au decis să-l transfere la Padova, la secția de resuscitare neurochirurgicală.

Joi, tânărul a fost declarat în moarte cerebrală, iar părinții săi Manuela Borile și Enrico Zattin au aprobat ca organele acestuia să fie donate pentru cei ce încă mai au o șansă la viață.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
21 zile în urmă

Și viligheiul, ghiță rujatul, muslimul arahatovici, jumară, imbri, cherecheșu mai trăiesc… Ia citiți aici: „64% dintre sportivii care s-au prăbușit pe teren până la 31 decembrie 2022 au murit, iar ceilalți au suferit dizabilități grave. Statisticile arată că, în perioada… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 21 zile în urmă de către Barbu Gh.
Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
21 zile în urmă

Mai “SIGURE ȘI EFICIENTE!!!” sunt alea rusesti Sputnik V? Ca au inceput rusnacii sa se dezmembreze?

DanaBv
21 zile în urmă

Fireste, asta e mai important decat ca a murit Mihai Sora.

Back to top button