Expres

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani

Un tânăr de 18 ani din Padova, Italia, a murit urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box. Băiatul și-a suflat nasul, apoi a leșinat brusc.

Edoardo Zattin, un tânăr în vârstă de 18 ani, rezident în Este, Padova, Italia, a murit în urma unei hemoragii cerebrale suferite în timpul antrenamentului de box.

Tânărul a leșinat în timp ce își sufla nasul, în timpul unei pauze în sala de sport Move din Monselice, Italia. După ce a leșinat, a fost dus la spital, informează publicația italiană Il gazzettino.
Deocamdată a fost deschisă o anchetă judiciară fără suspecți sau ipoteze de infracțiune și probabil se va efectua o autopsie pentru stabilirea cauzelor morții.

Un sportiv italian a murit la doar 18 ani. Instructorii au acordat asistență imediată sportivului care a fost dus cu ambulanța la spitalul Schiavonia și de acolo, din cauza gravității situației medicale în care se afla, doctorii au decis să-l transfere la Padova, la secția de resuscitare neurochirurgicală.

Joi, tânărul a fost declarat în moarte cerebrală, iar părinții săi Manuela Borile și Enrico Zattin au aprobat ca organele acestuia să fie donate pentru cei ce încă mai au o șansă la viață.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Și viligheiul, ghiță rujatul, muslimul arahatovici, jumară, imbri, cherecheșu mai trăiesc… Ia citiți aici: „64% dintre sportivii care s-au prăbușit pe teren până la 31 decembrie 2022 au murit, iar ceilalți au suferit dizabilități grave. Statisticile arată că, în perioada… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Barbu Gh.
Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Mai “SIGURE ȘI EFICIENTE!!!” sunt alea rusesti Sputnik V? Ca au inceput rusnacii sa se dezmembreze?

DanaBv
1 an în urmă

Fireste, asta e mai important decat ca a murit Mihai Sora.

Back to top button