Expres

Un solist al Ansamblului Doina Oltului a murit la doar 31 de ani

Un solist al Ansamblului Doina Oltului a murit la doar 31 de ani. Un artist în vârstă de doar 31 ani, solist al Ansamblului Profesionist Doina Oltului, a decedat luni, 3 aprilie 2023. Marian Toma a suferit un accident vascular. Vestea morții artistului au anunțat-o colegii de la Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” din Slatina.

„Cu mare durere in suflete anuntam ca MARIAN TOMA, colegul şi prietenul nostru, a trecut in nefiinţă. Solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiţionale „Doina Oltului” din anul 2009, iar din anul 2019 a activat, tot ca solist vocal de muzică populară şi uşoară, în cadrul Centrului Judeţean de Cultură si Artă Olt. Absolvent al Facultăţii de Muzică Bucureşti, Marian şi-a dedicat, scurta sa viaţă, scenei şi publicului. Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare şi a reuşit să-şi fncânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică şi multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară şi voce în cadrul Scolii de Muzică „Marian Toma”. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 3 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică coleg şi prieten drag!“, scrie în mesajul de pe Facebook al ansamblului.

Un solist al Ansamblului Doina Oltului a murit la doar 31 de ani. Solistul a fost dus sâmbătă, 1 aprilie 2023, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicii constatând că a suferit un accident vascular hemoragic. A fost transferat în aceeași seară la un spital din București, unde a decedat. Conform unor surse din cadrul SJU Slatina, accidentul vascular s-a produs pe fondul unor condiții medicale preexistente, anunță adevarul.ro.

Persoanele din anturajul său, deși știau că tânărul se confrunta cu probleme de sănătate, sunt șocate de vestea morții sale, cu atât mai mult acesta susținuse un concert cu câteva zile în urmă.

Un solist al Ansamblului Doina Oltului a murit la doar 31 de ani. Tânărul Marian Toma avea, de câțiva ani, și o școală de muzică, ajutându-i pe copii și tineri să-și descopere și să-și șlefuiască talentul.

Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a lui Marian Toma. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, la doar 30 ani… lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familiei îndurerate și să-i odihnească sufletul! Nu te vom uita niciodată, Toma Marian.. și ne vom aminti mereu cu drag de tine!”, este unul dintre mesajele apropiaților.

FOTO: Facebook.com/ansambluldoinaoltului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Sigure și eficiente… Ăsta câte doze avea băgate în el? Cel puțin două.

Citeşte şi...
Close
Back to top button