Expres

Un român se mândrește cu păpușa sa gonflabilă care a costat 10.000 de dolari / „Însănătoșire grabnică”

Un român se mândrește cu păpușa sa gonflabilă care a costat 10.000 de dolari.

Într-o lume în care pasiunile și preferințele pot lua forme neașteptate, un român a luat o decizie surprinzătoare și a investit 10.000 de dolari pentru o păpușă gonflabilă personalizată.

Acesta a mărturisit în mediul online achiziția neobișnuită, declarându-se dispus să răspundă la orice întrebare pe tema prezentată, așa cum a precizat ziare.com.

Un român se mândrește cu păpușa sa gonflabilă care a costat 10.000 de dolari

„Am cheltuit 10.000 de dolari pe o păpușă (sex doll). Și nu orice păpușă, una făcută parțial la comandă (de aceea a costat așa mult) bazată pe Raven din Teen Titans. Se putea mai bine, dar sunt mulțumit. Ce ziceți? Sunt o cauză pierdută?”, a scris respectivul pe Reddit.

În comentarii, autorul postării a dat detalii în răspunsurile oferite utilizatorilor care i-au adresat întrebări, precizând printre altele că are 30 de ani.

„Prima păpușă pe care am cumpărat-o, acum 6 ani, când nu îmi permiteam să plătesc integral, am luat-o făcând credit de nevoi personale. La vamă am zis că este «un manechin folosit pentru fotografii și decor». Nu știu ce reacție au avut vameșii, că totul a fost făcut prin e-mail. Oricum, sigur nu e prima dată când au văzut o păpușă. La curier i-am spus că nu știu ce e înăuntru, că nu pentru mine e comanda, eu am venit doar să o primesc în casă… Fără customizările speciale, probabil că ar fi costat în jur de 5-6 mii de dolari. Ce am cerut în plus au fost capul și culoarea pielii. Capul a costat cel mai mult, pentru că a fost făcut de la zero, după niște poze… Nu vorbește, doar dacă legi de ea o boxă conectată la un chat bot sau ceva de genul. Nu are nimic electronic în ea. Nu se mișcă singură, o miști la fel cum ai mișca o jucărie care are articulații. Doar că e mult mai mare și mai grea”, a scris individul

Cei mai mulți dintre cei ce au comentat au fost șocați de o astfel de achiziție, dar și de preț.

„Însănătoșire grabnică”, i-a transmis un internaut. Iar altul a punctat: „Cât de tristă a ajuns lumea datingului, când bărbații ajung la concluzia că merită 10k pe o păpușă, decât o tipă adevărată. E trist pentru ambele tabere”. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button