Expres

Un român dat dispărut în Thailanda a fost găsit înecat

Un român dat dispărut în Thailanda a fost găsit înecat. Un scafandru român în vârstă de 46 de ani, dat dispărut la începutul lunii ianuarie a acestui an după ce a plecat la o scufundare și nu s-a mai întors, în Thailanda, a fost găsit înecat și fără picioare. Românul Sebastian Emil se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok cu un alt român și cu o femeie din Thailanda. Cei trei au plecat să facă scufundări în larg.
La scurt timp după ce s-au întors la barcă, cei trei prieteni și-au dat seama că ancora era blocată de o stâncă. Sebastian a fost cel care s-a scufundat din nou pentru a o elibera, doar că acesta nu a mai reușit să iasă la suprafață.
După nouă zile de operațiuni de găsire a românului, autoritățile thailandeze au încetat să-l mai caute.
Vineri, 10 martie 2023, oamenii legii au fost sesizați că un căpitan a găsit un trup neînsuflețit, fără picioare în apă, în locul în care Sebastian dispăruse pe data de 8 ianuarie 2023.
Soția lui Sebastian a fost chemată de autorități ca să identifice cadavrul. Îndurerată, femeia a confirmat identitatea lui, susținând că are același costum de baie.
Un român dat dispărut în Thailanda a fost găsit înecat. Trupul neînsuflețit al românului a fost dus la Spitalul Vachira Phuket, acolo unde medicii urmează să efectueze o autopsie. De asemenea, polițiștii așteaptă rezultatele unui test ADN făcut de fiul românului pentru a confirma oficial că Sebastian este cel dispărut, notează jurnaliștii de la thephuketnews.com.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button