Expres

Un român a obținut la Judecătorie daune de peste 40.000 euro de la Wizz Air

Un român a obținut daune de peste 40.000 euro de la Wizz Air, după ce zborul care trebuia să-l aducă pe el și familia sa de la Madrid, înapoi la Sibiu, a fost anulat.

Orădeanul Mircea Ursuţa este avocat și a obţinut pentru el şi alţi trei membri ai familiei câte 10.000 euro daune morale pentru aproape o săptămână în care a căutat soluții pentru a reveni în țară, din Spania.

Au reuşit să plece din Spania, dar cu întârziere de 5 zile, dar nu din Madrid, ci din Barcelona. Compania i-a adus la Budapesta, nu la Sibiu. Neplăcerile datează din septembrie 2021.

„În aeroportul din Madrid am făcut formalităţile de îmbarcare şi am aşteptat cursa Wizz spre Sibiu, dar la două ore după ora programată pentru aterizare am aflat de la angajaţi ai aeroportului că acesta se închide din cauza vremii şi cursa e anulată. Am întrebat ce să facem şi ni s-a spus că nu există reprezentant Wizz în aeroport, ceea ce este aberant: Madrid e o capitală importantă şi orice companie trebuie să aibă reprezentanţi care să îndrume pasagerii”, a spus orădeanul.

El nu a fost căutat de niciun reprezentant Wizz Air şi nu a reuşit să contacteze compania timp de trei zile, fiind nevoit să prelungească de trei ori, cu câte o noapte de fiecare dată, cazarea.

După 5 zile de peripeţii, familia Ursuţa a reuşit să ajungă la Budapesta, de unde a închiriat o maşină pentru a ajunge la Oradea. De aici, bărbatul a trebuit să meargă apoi la Sibiu pentru a-şi recupera propria maşină, lăsată acolo cu 16 zile înainte.

În instanță, orădeanul a cerut daune morale de 80.000 de euro (20.000 pentru fiecare), dar a obținut 40.000 de euro, conform deciziei Judecătoriei. Prin urmare, a formulat apel și este convins că va câștiga. Astăzi a fost înregistrat și apelul formulat de Wizz Air.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare