Expres

Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele său

Un pasager a rezervat două locuri în avion pentru câinele său. Un pasager al companiei American Airlines a rezervat două locuri suplimentare în avion, pentru prietenul său patruped. Câinele, un dog german (sau marele danez), cântărea mai bine de 60 de kilograme.

Evenimentul s-a transformat într-un videoclip viral pe TikTok. Imaginile au fost postate de un bărbat al cărui nume de utilizator este @gibbon1215.

El a arătat cum și-a luat câinele pe un zbor American Airlines, de la Aeroportul Internațional Los Angeles până la Aeroportul LaGuardia din New York, potrivit Insider.

Nu este clar când a avut loc zborul, însă videoclipul a fost postat luna trecută.

Câinele masiv, de culoare gri – pe nume Darwin – stă întins confortabil peste cele două scaune în timpul zborului, iar proprietarul său stă lângă. Curios din fire, la un moment dat, marele danez își bagă capul și printre scaunele din față.

Cine spune că marii danezi nu sunt câini de avion. Să mulțumim American Airlines pentru că ne-am făcut ușoară mutarea la Brooklyn! (Da, am cumpărat 3 locuri pentru noi în avion).”, a scris autorul postării.

Videoclipul, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări, a strâns și sute de comentarii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
9 luni în urmă

Bravo! Un om care isi respecta cainele. Nu isi bate joc de ea asa cum face Putin cu cotarla sa favorita barbughe putinistul.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare