Expres

Un pacient s-a sinucis cu un briceag

Un pacient s-a sinucis cu un briceag.

Un bărbat din Giurgiu s-a sinucis în timp ce era internat la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, informeazză GiurgiuNews. Omul a luat un briceag din bagaj și și-a provocat mai multe înțepături.

La data de 9 martie, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat, de 57 de ani, din localitatea Gostinari, județul Giurgiu, internat pe secția ATI, a decedat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 9 martie a.c., ora 5.30, bărbatul de 57 de ani, ar fi luat din borseta personală un briceag multifuncțional și s-ar fi înțepat de mai multe ori, în zona pieptului”, precizează IPJ Giurgiu.

Un pacient s-a sinucis cu un briceag. Personalul medical i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, ulterior fiind declarat decesul bărbatului.
În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, mai precizează IPJ Giurgiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button