Expres

Un nou cutremur s-a produs în miezul nopții

Un nou cutremur s-a produs în miezul nopții
Seismul a avut loc duminică, 5 martie, la ora 0.55, în zona Oltenia, județul Gorj, anunță Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Magnitudinea cutremurului a fost de 3,8 grade pe scara Richter.
Un nou cutremur s-a produs în miezul nopții. Seismul s-a produs la 11,1 kilometri adâncime și a avut intensitatea III. Cutremurul s-a produs la 107 km nord-vest de Craiova, 109 km sud-vest de Sibiu, 143 km vest de Pitești, 161 km sud-est de Timișoara, 180 km sud-est de Arad, 184 km sud de Cluj-Napoca și 204 km vest de Brașov.

Sute de oameni s-au panicat, iar ulterior au început să scrie pe rețelele sociale că au simțit mișcarea pământului. Un alt cutremur s-a produs în aceeași zonă, în această dimineață la ora 03.43. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
27 zile în urmă

ati uitat sa spuneti la cati km de brasov !

26 zile în urmă

[…] de peste 3 grade aproape de Brașov. Seismul s-a produs la 65 kilometri est de Brașov. Alte orașe aflate în apropiere: Ploiești (62 kilometri), București (114 kilometri), Brăila […]

Back to top button