Expres

Un nou cod galben de furtuni – valabil și pentru județul Brașov

Un nou cod galben de furtuni a emis ANM astăzi, valabil pentru perioada 4 iulie, ora 12.00 – 4 iulie, ora 23.00. În această avertizare, așa cum se observă din imaginea de mai sus, a fost inclus și județul Brașov.

Un nou cod galben de furtuni. „În zonele montane, local în Transilvania și în nord-vestul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. În următoarele zile, fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii mai extinse”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] și portocaliu, de instabilitatea atmosferică accentuată, pentru mai multe zone din țară. Județul Brașov a fost inclus în cel portocaliu. Intervalul de valabilitate este 5 iulie, ora 14.00 – 5 […]

Back to top button