Expres

Un militar care activează la Brașov are nevoie urgentă de ajutor!

Un militar în vârstă de 38 de ani, care activează la Brașov, are nevoie urgentă de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

„George Coman este plutonier-major în cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer «General Nicolae Dăscălescu» din București și își desfășoară activitatea în garnizoana Brașov.
Pentru familia Coman, viața a căpătat un alt sens în data de 20 august 2023, când George, soț, tată, frate, prieten și camarad a prezentat primele simptome de boală.
Din nefericire, aceste simptome i-au făcut până și pe medici să creadă că ne-am putea confrunta cu diverse diagnostice: AVC, trombofilie, crize epileptice, neurosarcoidoza, neurotuberculoza. După îndelungi investigații, analize și multiple internări în spitale din Brașov și București, medicii au ajuns la cruntul diagnostic: meduloblastom cu determinari lepto-meningeale (n.r. tumoră cerebrală malignă).


Toată viața s-a pregătit de luptă, însă ce nu a știut el e că va trebui să lupte pentru propria viața, nu pentru țară. La doar 38 de ani, bătălia lui pentru viață începe, pentru a se putea bucura în continuare de surâsul și copilăria fetiței sale de doar șase ani, Sara Cristina.


Vă rugăm să îi fiți camarazi în această luptă, având nevoie de sprijin să își poată continua tratamentele, atât în cadrul unui spital privat din Bucuresti, cât și în Brașov. Va fi internat și supus unui protocol specific acestui diagnostic, ce implică biopsie, radioterapie, și chimioterapie.


Zona afectată a creierului său este foarte profundă, iar internarea in cadrul spitalelor private, unde beneficiază de aparatură de ultimă generație, este atât de necesară. Din păcate, aceste beneficii vin cu un cost ce depășește posibilitatea financiară a familiei.
Vă mulțumim pentru orice gând bun, orice ajutor și sprijin! Împreună îi putem ajuta pe George să învingă în această luptă!

Se pot face donații în conturile soției, Coman Violeta:
– Raiffeisen Bank – RO24 RZBR 0000 0600 2167 7618
sau
– Revolut – RO34 BREL 0005 5384 0253 0100“, a scris Observatorul Militar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button