Expres

Un infirmier a violat șapte bătrâne internate la un azil

Un infirmier a violat șapte bătrâne internate la un azil

Un infirmier care lucra la azilul de bătrâni „Monumento ai caduti” di San Donà di Piave, din provincia italiană Venezia din Veneto, este acuzat că a violat șapte vârstnice internate. Bărbatul a fost descoperit întâmplător, în timp ce autoritățile investigau alte atrocități care aveau loc în instituție.

Ancheta a început în anul 2019, când fiica uneia dintre bătrânele internate în azil a observat vânătăi și sânge pe corpul mamei sale, apoi a semnalat că femeia slăbise foarte mult. Abia în 2022 anchetatorii au primit permisiunea unui judecător de a instala camere video în incinta azilului.

Așa au descoperit că pacienții nu erau hrăniți, erau scuipați în față, trântiți în cărucioarele cu rotile sau în pat, erau loviți de nenumărate ori și li se puneau scutece murdare pe față, potrivit Il Messaggero.

Infirmierul Davide Barresi (54 de ani) a fost surprins de camerele video în timp ce se apropia de paturile bătrânelor internate în azil când acestea dormeau și executa diferite acte sexuale cu acestea, de la masturbare și până la raporturi intime complete.

Anchetatorii au constatat că, între 16 noiembrie 2022 și 25 noiembrie 2022, au avut loc 13 episoade de acest gen, fiind violate șapte bătrâne în total.

Arestat și închis în penitenciar încă din luna noiembrie a anului trecut, Baresi a declarat că are o problemă psihică și că vrea „să fie tratat”, avocatul său cerând astfel o expertiză psihiatrică asupra sa în așteptarea procesului împotriva infirmierului.

Un infirmier a violat șapte bătrâne internate la un azil. Între timp, ceilalți patru angajați ai azilului – Fabio Danieli, 47 de ani ani; Maria Grazia Badalamenti, 62 de ani (care formează un cuplu); Anna Pollazzon, 60 de ani; Margie Rosiglioni, 71 de ani – au fost arestați.

Danieli și Badalamenti se află acum la închisoare, în timp ce Pollazzon și Rosiglioni au fost supuse măsurii de arest la domiciliu, mai precizează sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button