Expres

Un fost premier a recunoscut că a obstrucţionat justiţia

  • ministruierusalim.jpg
 
Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost găsit vinovat de obstrucţionarea justiţiei, astăzi, la Ierusalim, după ce a recunoscut chiar el cele două capete de acuzare.  Totodată, în baza acordului de recunoaştere a vinovăţiei, atât el, cât şi procurorul cer să fie dată o pedeapsă de 6 luni de închisoare şi o amendă de 50.000 de şekeli (în jur de 13.000 de dolari), urmând ca judecătorii să aprobe sau nu „târgul”. Sentinţa poate fi dată până pe 10 februarie, conform timesofisrael.com.
Este prima dată când fostul premier al Israelului (de asemenea, fost primar al Ierusalimului) şi-a recunoscut vinovăţia, după mai bine de opt ani de procese, în diferite cazuri. 
În acest dosar, el a încercat s-o determine pe o secretară de-a lui să nu depună mărturie împotriva sa şi i-a oferit bani în schimbul tăcerii. Mai multe informaţii găsiţi AICI
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button