Expres

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă. Meteorologul Dumitru Baltă a fost găsit inconștient în propria locuință de către o prietenă apropiată care s-a îngrijorat că acesta nu-i mai răspundea. Meteorologul a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din București. Acolo medicii au constatat că meteorologul era infectat cu noul coronavirus, informează RomâniaTV.net.

Ulterior, Dumitru Baltă a fost transferat la Spitalul Colentina și după ce i s-au făcut analize detaliate, medicii au stabilit că acesta a suferit un AVC. Meteorologul prezintă pareză pe partea stângă și plămânii sunt afectați de COVID-19.

Deși se știa cu probleme medicale, suferea de diabet, Dumitru Baltă era o persoană activă. Deși se pensionase în 2011, meteorologul a continuat să predea la Facultatea de Geografie și a rămas un împătimit al meteorologiei dar și a excursiilor pe munte.

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă. El și-a început cariera în 1978, iar în 1986 a prezentat la TVR primul buletin meteo după accidentul nuclear de la Cernobîl.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Care „nou coronavirus”???
Terminați cu idioțeniile ăstea de speriat waxeri reduși mintal, scuzat fie-mi pleonasmul.
Ipochimenul cîte doze avea la activ?
Dacă era pensionar, de ce mai preda???

10 luni în urmă

[…] români în domeniul meteorologiei, a încetat din viață. El a fost găsit în stare de inconștiență acum câteva săptămâni de o prietenă care a mers să-l viziteze acasă, fiind îngrijorată de […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button