Expres

Un consilier PSD a devenit vedetă în presa internațională

Un consilier PSD a devenit vedetă în presa internațională
Cazul politicianului PSD Alberto-Iosif Caraian, care a demisionat după ce a uitat să închidă camera video de pe computerul său și a apărut gol la o ședință a consiliului local din Sectorul 1, a ajuns în atenția jurnaliștilor din întreaga lume.

Publicații precum Daily Star din Marea Britanie sau Focus din Ucraina, au scris despre întâmplarea jenantă prin care a trecut consilierul PSD.
Nenorocirea lui Caraian este cu siguranță un scenariu în care mulți oameni care lucrează de acasă au coșmaruri”, scrie Daily Star. Sistemul este făcut în fel încât atunci când lași microfonul pornit, pornește automat și camera.
Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris consilierul pe pagina sa de facebook.

Incidentul s-a produs la începutul ședinței de vineri, în momentul în care se făcea prezența, iar consilierul PSD a apărut live din duș, în pielea goală și ud. Din când în când se mai spăla.
Colegii au râs copios, apoi cineva i-a spus „Alberto, închide camera”. Consilierul a anunțat că lucrează de acasă fiindcă se simte rău.
Un consilier PSD a devenit vedetă în presa internațională. Pe site-ul PSD a fost publicat un mesaj în care se anunță demisia lui Caraian:
În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
23 zile în urmă

Asta este, dacă era inteligent nu se băga în politică. Doar se știe ce ipochimene colcăie în poșitica mioritică și în special la U.S.L. Dar uitați o știre mult mai gravă: „Pedofilia trebuie să devină o orientare sexuală respectată din… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 23 zile în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button