Expres

Un celebru dansator român a murit la doar 31 de ani

Un celebru dansator român a murit la doar 31 de ani.

Un dansator talentat în vârstă de numai 31 de ani, originar din Arad, a încetat din viață la Londra. Alexandru Vereb locuia în Londra și făcuse parte dintr-un ansamblu de dans din Arad care reușise să cucerească scenele din România. Alexandru se confrunta cu probleme de sănătate legate de inimă pe care le-a tratat în ultima perioadă.

Alexandru era un membru al trupei DOMA Art din Arad, alături de Dorian și Maura Cosma. Colegii săi de scenă au transmis două mesaje în memoria lui Alexandru.

Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat… Ultimul tău dans nu trebuia sa fie astăzi! Drum lin, Alexutz!“;

Ca un fulger a venit această veste… Fostul nostru dansator, un prieten și un suflet generos ne-a părăsit mult prea devreme. Alexandru Vereb, vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îți plăcea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun, suflet drag!”, au scris cei de la DOMA Art pe pagina de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button