Expres

Un cartier din Brașov – cel mai accesibil din țară la capitolul locuri de parcare

Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din România în care rezidenții au votat că găsesc cu ușurință locuri de parcare. La polul opus, București, Cluj-Napoca și Constanța sunt orașele în care se găsesc mai greu locuri de parcare. Brașovul nu se află în top 10 la acest capitol; în schimb, Sf. Gheorghe, da – vezi mai jos. Datele au fost obținute din „Vocea Cartierelor”, a doua etapă de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de Storia – platforma cu anunțuri imobiliare lansată de OLX.

Un cartier din Brașov - cel mai accesibil din țară la capitolul locuri de parcare | MyTex.ro

Un cartier din Brașov – cel mai accesibil din țară la capitolul locuri de parcare

Cartierul Stupini din Brașov a obținut cel mai mare scor la accesibilitatea parcărilor – cu 77 de puncte și este urmat în top de cartierele Nicolae Grigorescu din Oradea (75,8) și Gai din Arad (75).

Cele patru zone din țară unde este cel mai dificil să găsești locuri de parcare se află toate în București: Calea Victoriei (14,7 puncte), Iancului (19,3), Romană (20,4) și Tei (21).

Un cartier din Brașov - cel mai accesibil din țară la capitolul locuri de parcare | MyTex.ro

Românii care accesează trai.storia.ro vor găsi atât date obiective, prezentate în secțiunea T.R.A.I., care măsoară o serie de factori cheie precum traficul, reperele, aerul și prețurile imobilelor, cât și date subiective, prezentate în cadrul secțiunii „Vocea Cartierelor” și obținute de la locuitorii din zonele evaluate.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Pai Stupiniul e cartier asa la hoha. De fapt e un fel de sat, comuna. Ca altfel nici nu se construia Kronospanul acolo.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare