Expres

Un bugetar a demisionat pentru că nu avea nimic de făcut

Un bugetar a demisionat pentru că nu avea nimic de făcut

Un angajat la Cabinetul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare a demisionat, pentru că nu avea nimic de făcut. Acesta și-a depus demisia ca un act de onoare, pentru a nu mai încasa mii de lei pentru statul degeaba.

Ciprian Tişea, în vârstă de 43 de ani, a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Oliviu Buzgău, potrivit presasm.ro.
Acesta susţine că timp de cinci luni nu i s-a cerut să facă nimic, ba chiar a cerut de lucru în repetate rânduri, dar nu a primit nimic.

Pentru că s-a prezentat pur şi simplu la birou, bărbatul a primit lunat câte 6.500 de lei, dar a decis să demisioneze.
Consilierul spune că „antecamera vicepreședinților Consiliului Județean era caracterizată de râsete, țipete, atmosferă de clacă, stand-up comedy”.

Inclusiv domnul vicepreședinte Oliviu Buzgău le-a atras atenția doamnelor din birou de nenumărate ori asupra acestui aspect. Eu nu am participat la astfel de comportamente și nici nu doresc să ajung să fiu asociat cu o astfel de conduită într-o instituție publică”, a spus Tişea.

Fumatul este interzis în instituție

Fostul consilier susţine, de asemenea, că se fumează în incinta instituţiei, deşi acest lucru este interzis de lege.

Am atras atenția de nenumărate ori colegilor de la cabinet să nu se fumeze în biroul consilierilor, însă mi-am atras doar reproșuri și intrigile acestora, fără a-mi respecta solicitarea și implicit legea care interzice acest lucru. 

Demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică.

Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului“, potrivit fostului consilier.

Un bugetar a demisionat pentru că nu avea nimic de făcut


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Tot eu
7 luni în urmă

Așa mai aflăm și noi -dez-organizarea politicului. Dacă și un vice de cj local are cabinet…. O mică “Bobalna” n-ar strica, poate un hacker binevoitor să dea un link cu maparea vilelor ascunse prin păduri, să știe și coasa unde… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
7 luni în urmă

De ce credeți că toate trântele, toți neisprăviții se înghesuie să „lucreze” la stat? Uite unul dinte motive exact în titlu. Plus nenumărate alte beneficii și facilități.

Back to top button