Expres

Un bărbat beat a paralizat circulația trenurilor

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a paralizat traficul feroviar dintr-un orășel din Italia, din provincia lombardă Monza-Brianza. Acesta a blocat circulaţia trenurilor, după ce s-a întins pe şine şi s-a pus la somn, relatează jurnaliștii de la Milano Today.

Incidentul a avut loc miercuri, 8 martie. Potrivit carabinierilor, bărbatul fără serviciu era sub influența băuturilor alcoolice.
„Eram obosit, mi-era somn, am adormit”, a declarat individul.
Ofițerii l-au trezit, l-au scos de pe șine, iar acum bărbatul, care a fost deja amendat, este cercetat pentru întreruperea unui serviciu public.

După ce a fost preluat de polițiștii militari, traficul feroviar a fost reluat, trenurile înregistrând întârzieri de zeci de minute.
De exemplu, trenul nr. 2660 de la Milano Cadorna la Erba a trecut cu o întârziere de o jumătate de oră prin locul unde marocanul în vârstă de 49 de ani se hotărâse să tragă un pui de somn.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button