Expres

Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu un cârnat

Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu un cârnat

Un bărbat din comuna Moldovița, județul Suceava a murit duminică, 9 iunie, după ce s-a înecat cu un cârnat, în fața unui magazin alimentar, conform Monitorul de Suceava. Secția Rurală de Poliție Vama a fost alertată de către un asistent de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, care a informat că a constatat decesul bărbatului, pe terasa unui magazin local. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că bărbatul a mers la magazinul local, unde a stat pe terasă și a consumat alcool.

Suceveanul a mușcat dintr-o bucată de cârnat și la scurt timp a început să se sufoce. Pe lângă el se aflau două femei, iar una dintre el a încercat să-i acorde primul ajutor. Martorele au sunat imediat la 112, și imediat la fața locului s-au prezentat medicii, care au constatat că bărbatul a aspirat pe căile aeriene superioare bucăți de carne. El se afla în stop cardio respirator și chiar dacă a fost resuscitat 40 de minute nu a mai putut fi salvat.

În acest caz, Poliția a deschis un dosar penal în cadrul căruia va continua cercetările. De asemenea, a dispus efecturea necropsiei, unde se va stabili cauza exactă a morții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button