Expres

Un băiețel de 5 ani și bunica lui, electrocutați într-un supermarket

Un băiețel de 5 ani și bunica lui, electrocutați într-un supermarket

Un incident șocant a avut loc, marți, la un supermarket din cartierul Străulești, din București. Un copil și bunica lui s-au electrocutat în zona coșurilor de cumpărături. Familia spune că un cablu neizolat a provocat incidentul. Femeia de 54 de ani și nepotul ei de 5 ani au trecut prin momente groaznice. Băiatul a atins barele metalice dintre cărucioarele de cumpărături din afara magazinului. Atunci, el a început să plângă și a spus că s-a curentat, conform observatornews.

Bunica nu l-a crezut şi, ca să îi demonstreze că nu există niciun pericol, a pus şi ea mâinile pe barele respective, doar că mâinile i s-au încleştat din cauza curentului electric care trecea prin ele. După câteva secunde dramatice, femeia a leşinat, iar când şi-a revenit a anunţat conducerea magazinului.

Un manager al magazinului ar fi pus mâinile pe aceleaşi bare pentru a le verifica, dar și el s-a curentat.

În cele din urmă, femeia şi copilul au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Starea lor este bună acum, victima a depus însă plângere la poliţie, iar cazul a ajuns la procurori care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. În parcarea magazinului încă se văd acele fire neizolate.

Reprezentanţii magazinului au transmis pentru sursa citată că regretă incidentul pe care îl cataloghează ca fiind unul izolat şi au luat legătura cu o firmă specializată pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

OK.Mai era un pic si spuneati si Always cu cate picaturi foloseste mamica plodului curentat.Dar tot nu am inteles de ce nu ati adaugat in text si KAUFLAND. Ca asta e de fapt stirea.Electrocutarea este senzationalul.Cum ? Ii stricati imaginea… Citeşte mai mult »

Back to top button