Expres

Un băiat de 13 ani a supraviețuit după ce a căzut 30 de metri

Un băiat de 13 ani a supraviețuit după ce a căzut 30 de metri

Un adolescent american în vârstă de 13 ani a supravieţuit după ce a alunecat și a căzut zeci de metri în Parcul Naţional Marele Canion.

Avem noroc să ne aducem copilul acasă cu o maşină, pe scaunul din faţă, şi nu într-o cutie”, au anunţat părinţii săi.

La 8 august, în timp ce vizita Parcul Naţional Marele Canion, în Arizona, Wyatt Kaufman a căzut de la aproape 30 de metri înălţime, potrivit Serviciului Parcurilor Naţionale, o agenţie aflată în subordinea Guvernului american. El se afla la punctul de observaţie Bright Angel atunci când a căzut, scrie The Sun.

Deoarece o intervenţie cu elicopterul nu era posibilă, salvatorii l-au urcat cu ajutorul unei corzi”, precizează într-un comunicat Serviciul Parcurilor Naţionale.

Băiatul a declarat pentru o televiziune locală că a căzut în timp ce se dădea deoparte pentru ca oamenii să poată face poze.

Îmi amintesc că m-am trezit, că mă aflam în spatele unei ambulanțe şi unui elicopter, că am luat un avion şi că am ajuns aici”, a declarat la televiziune Wyatt Kaufman.

Tatăl adolescentului, Brian Kaufman, a anunţat într-o postare pe Facebook că băiatul a fost internat cu mai multe vertebre fracturate, trei coaste rupte, un deget dislocat, o comoţie cerebrală şi un plămân perforat. El a spus că Wyatt și mama sa se aflau într-o excursie pentru a vizita parcurile naționale când s-a produs căderea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button