Expres

Un angajat al ISU s-a spânzurat / Legătura cu războiul din Ucraina

Un angajat al ISU s-a spânzurat / Legătura cu războiul din Ucraina.

Un subofiţer al ISU Cluj a murit, vineri, în locuinţa sa, iar intervenţia colegilor săi nu l-a putut salva.

Un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă. Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, informează ISU Cluj.

Ulterior, Poliția Turda a precizat că bărbatul s-a spânzurat:

„La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei”.

Un angajat al ISU s-a spânzurat / Legătura cu războiul din Ucraina. Bărbatul era recăsătorit din vara anului trecut și s-a mutat din Călărași la Turda, unde se ocupa și de creșterea animalelor. Bărbatul suferea de depresie.

Înainte de gestul fatal, a lăsat un bilet de adio prin care explică de ce a ales acest drum. Surse din anchetă spun că se temea să nu ajungă războiul din Ucraina și în România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
12 zile în urmă

Madam Jighira, de ce nu rămâneți dumneavoastră la articolele cu popi și cu hacademiile de tablagii. Că alte subiecte vedem că vă depășesc.

Doar ca fapt divers, pe militaurizații ăștia nu-i verifică nimeni dacă au toate țiglele pe casă?

Back to top button