Expres

Un agent de pază a murit într-un hipermarket

Un agent de pază a murit într-un hipermarket. Un echipaj de pe ambulanță a intervenit sâmbătă, la un mall din Galați după ce unui agent de pază i s-a făcut rău. Tânărul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați. Echipajul medical l-a găsit pe agentul de pază în stop cardio-respirator și timp de o oră și jumătate a efectuat manevre de resuscitare, dar tânărul nu a mai putut fi readus la viață.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați în vederea efectuării necropsiei. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în paralel și inspectorii de muncă fac anchetă pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button