Expres

Un actor dat dispărut a fost găsit mort

Un actor dat dispărut a fost găsit mort. Rămăşiţele umane găsite în munţii din California au fost confirmate ca fiind cele ale actorului britanic Julian Sands, care a dispărut în ianuarie în timpul unei drumeţii, scrie BBC.

Excursioniştii au găsit rămăşiţele sâmbătă, a anunţat poliţia, iar acestea au fost acum identificate oficial, conform News.ro.

Sands, în vârstă de 65 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul premiat cu Oscar „A Room With A View” şi din serialele TV „24“ şi „Smallville“. Printre alte pelicule ale sale se numără filmul „The Girl with the Dragon Tattoo” din 2011, în care a jucat alături de Daniel Craig.

Sands a dispărut pe 13 ianuarie, în timpul unei perioade de vreme nefavorabilă într-o zonă din Munţii San Gabriel. Căutările aeriene şi terestre au fost îngreunate, deoarece California a fost lovită de furtuni, precum şi de condiţii de gheaţă şi de ameninţarea avalanşelor.

În urma unor noi căutări la începutul acestei luni, poliţia a declarat că unele părţi ale zonei, cu terenuri abrupte şi râpe, sunt încă inaccesibile din cauza „condiţiilor alpine extreme“, inclusiv a mai mult de 3 metri de gheaţă şi zăpadă rămase. După ce Sands a dispărut, familia starului a mulţumit autorităţilor californiene pentru eforturile depuse în încercarea de a-l localiza.

La sfârşitul lunii ianuarie, fratele Nick Sands, care locuieşte în North Yorkshire, unde el, Julian şi ceilalţi trei fraţi ai lor au crescut, a declarat că şi-a luat deja „rămas bun”.

M-am împăcat cu faptul că a plecat şi pentru mine aşa am făcut faţă situaţiei“, a spus el.

Un actor dat dispărut a fost găsit mort. Printre rolurile sale de televiziune se numără un terorist rus în drama TV 24 a lui Kiefer Sutherland în 2006 şi tatăl biologic al lui Superman, Jor-El, în Smallville în 2009. Prietenul şi colegul actor John Malkovich i-a făcut cunoştinţă lui Sands cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Cuplul, care a avut doi copii, a locuit în North Hollywood.

Sands a fost căsătorit anterior cu Sarah Sands, fost editor al programului Today de la BBC Radio 4, cu care a avut şi un fiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button